Sholm

 

Hvorfor kommer der nu en ny "Print-Shop"

Hos os i Søholm Foto har vi snart prøvet at få lavet storprint i mange år og vi er oprigtigt ved at være godt trætte af den kvalitet vi har fået leveret.

 

Vi har oplevet print lavet på noget meget billigt papir der faktisk ikke har været beregnet til fotos. Mange gange har det med tiden vist sig at farverne falmer ved påvirkning af dagslys. Vi har også oplevet at få lavet billeder "opklæbet" på skumpap. Desværre er disse flere gange "trykt" ellet printet direkte på det dækpapir som pladen har været lavet af. Der er meget stor forskel på billeder der er "trykt" og billeder der er printet.

 

 

"Man læser ikke til læge bare fordi man har ondt i maven", siger nogle, men mange gange kan det være en løsning. Vi har derfor taget skridtet med at anskaffe en moderne Canon storformatprinter og printer nu selv vore billeder på kvalitets fotopapir fra Canon. Blækket i printeren er af højeste kvalitet, lysægte og vandfast. Vi opklæber desuden også selv på skumpap af ordentlig kvalitet der ikke slår sig efter kort tid.

 

Det er naturligt at vi vil tilbyde andre fotografer, både professionelle og amatører, at få printet deres billeder ud i ordentlig kvalitet. Derfor er "BigFotoPrint" opstået.